PENTAX K-50 - Overview

 • K-50_colors.jpg
 • K-50-packhsot-black-SD.jpg
 • K-50_1855WR_black_004_it.jpg
 • K-50_1855WR_black_r _it.jpg
 • K-50_1855WR_bk_L_it.jpg
k-50-product-logo.png

Ολοκληρωμένη Outdoor DSLR

 • Κατασκευή ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες
 • Αισθητήρας 16 MP CMOS
 • Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SR
 • ISO έως 51 200
 • Υψηλή ταχύτητα συνεχόμενων λήψεων 6fps
 • Σκόπευτρο με οπτικό πρίσμα που προσφέρει 100% κάλυψη κάδρου

ΒραβείαΔιαβάστε περισσότερα

 • K50-5-coeur-CI.png
 • K50-4-etoiles-CI.png

Σύνδεσμοι

ΠεριγραφήΔιαβάστε περισσότερα

Η PENTAX K-50 διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που συνήθως βρίσκουμε μόνο στις επαγγελματικές DSLR άλλων κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων των συνεχόμενων λήψεων σε μεγάλη ταχύτητα (6 καρέ ανά δευτερόλεπτο) , εξαιρετική ευαισθησία ISO 51200, και υψηλή ακρίβεια AF με αξιόπιστη παρακολούθηση κινούμενων αντικειμένων. Αυτό σημαίνει πως αρχάριοι χρήστες ψηφιακών φωτογραφικών SLR και περιστασιακοί οικογενειακοί φωτογράφοι μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας ψηφιακές φωτογραφίες με πολύ μικρή προσπάθεια. Η K-50 είναι ανθεκτική στις ακραίες καιρικές συνθήκες καθώς το σώμα είναι προστατευμένο απο τη σκόνη και το νερό εξασφαλίζοντας άψογη απόδοση ακόμη και κάτω από απαιτητικές συνθήκες, ελαχιστοποιώντας έτσι την ανάγκη για συντήρηση. Επίσης, παρέχει μια ευρεία γκάμα προηγμένων λειτουργιών λήψης, όπως η καταγραφή ταινιών σε full HD και η επιλογή ανάμεσα σε δημιουργικά εργαλεία όπως τα ψηφιακά φίλτρα, για να πληρεί τις διάφορες απαιτήσεις των γυρισμάτων. Μπορεί να τροφοδοτηθεί με μπαταρίες τύπου AA (με χρήση εξτρά αντάπτορα), εκτός από τις τυπικές μπαταρίες λιθίου. Συνδυάζοντας την K-50 με τους δύο αδιάβροχους φακούς που πωλούνται ως κιτ , ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ένα σύστημα ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες— τον smc PENTAX-DA L 18-55mm F3.5-5.6AL WR, και τον smc PENTAX-DA L 50-200 F4-5.6ED.

 

Υψηλή ανάλυση και ευαισθησία ISO 51200

Η K-50 διαθέτει έναν προηγμένο CMOS αισθητήρα εικόνας APS-C διαστάσεων 23.7mm x 15.7mm. Αυτός ο αισθητήρας εικόνας συνδιάζεται με το επεξεργαστή εικόνας PRIME M — τον ίδιο επεξεργαστή υψηλής απόδοσης που είναι ενσωματωμένος σε μοντέλα ανώτερης κατηγορίας — για να παρέχει υψηλή ευκρίνεια, πλούσια διαβάθμιση ψηφιακών εικόνων με περίπου 16.28 ενεργά megapixels. Η K-50 ακόμη, προσφέρει υψηλής ευαισθησίας λήψεις (ISO 51200), επιτρέποντας στο φωτογράφο να απαθανατίζει πανέμορφες νυχτερινές λήψεις.


Σώμα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες 

Χάρη στα 81 σημεία στεγανοποίησης, στο συμπαγές, ελαφρύ και μικρό σώμα της, η K-50 είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στις κακές καιρικές συνθήκες, το κρύο και τη σκόνη και σε θερμοκρασίες έως -10°C. Αυτό σημαίνει πως η K-50 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως το camping, την ορειβασία και τα αθλήματα, προκειμένου να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες χωρίς να ανησυχείτε για τις καιρικές συνθήκες. Το σώμα της είναι συμπαγές, λειτουργικό και διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει, ακόμη και σε ένα φωτογράφο με μικρό χέρι, σταθερό κράτημα της φωτογραφικής μηχανής.

Καινοτόμος μηχανισμός SR

Ο μηχανισμός σταθεροποίησης που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά από την PENTAX, SR (Shake Reduction ) αντισταθμίζει τις επιπτώσεις απο το κούνημα της μηχανής χαρίζοντας ευκρινείς, χωρίς θαμπάδα εικόνες, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται τηλεφακός , ή όταν τραβάμε φωτογραφίες στο σκοτάδι χωρίς φλας, ή ακόμη και όταν τραβάμε τοπία κατά τη δύση του ηλίου. Αυτός ο καινοτόμος μηχανισμός λειτουργεί με σχεδόν όλους τους PENTAX εναλλάξιμους φακούς — ακόμη και με αυτούς που είναι κατασκευασμένοι για φωτογραφικές μηχανές με φιλμ. Χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό του μηχανισμού SR, ο οποίος βοηθά τον αισθητήρα της εικόνας να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις , η K-50 προσφέρει αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά για να διευκολύνει τον φωτογράφο κατά τη λήψη φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων της λειτουργίας Automatic Horizon Correction, η οποία διασφαλίζει υψηλής ευκρίνειας πλαισίωση εικόνας και ρύθμιση της οριζόντιας ευθυγράμμισης χωρίς κόπο.  Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία Composition Adjustment, η οποία επιτρέπει τη ρύθμιση της ευθυγράμμισης των εικόνων και του οριζόντιου και του κάθετου άξονα, καθώς επίσης και λοξή περιστροφή. Τέλος, η λειτουργία ASTRO TRACER απλοποιεί  την αστρονομική φωτογραφία σε συνδιασμό με τη προαιρετική μονάδα O-GPS1.

Αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας με τη μονάδα SAFOX IXi+ AF 

Η  K-50 διαθέτει μία μονάδα AF τελευταίας τεχνολογία, την SAFOX IXi+, η οποία εξασφαλίζει αυτόματη εστίαση υψηλής απόκρισης με 11 αισθητήρες (συμπεριλαμβανομένων 9 cross-type αισθητήρων). Η μονάδα SAFOX IXi+ συνεχίζει να παρακολουθεί το κινούμενο αντικείμενο, ακόμη και όταν κινείται έξω από την περιοχή αυτόματης εστίασης, αξιολογώντας τα δεδομένα που συλλέγονται από τους γειτονικούς αισθητήρες. Αυτό σημαίνει σημαντικά βελτιωμένη ακρίβεια και ταχύτητα εντοπισμού κινούμενων αντικειμένων κατά την λειτουργία της αυτόματης εστίασης, αλλά επίσης και ενισχυμένη απόδοση αυτόματης ανίχνευσης κινούμενων αντικειμένων όποτε χρησιμοποιούνται τηλεφακοί.

Χαρακτηριστικά Διαβάστε περισσότερα

Τύπος - Τύπος φωτογραφικής μηχανής

Digital-still SLR camera, chassis made of highly rigid stainless steel.
Weather-resistant construction with 81 special seals

 

Φακοί - Mount PENTAX KAF2 bayonet mount (AF coupler, lens information contacts, K-mount with power contacts)
Αισθητήρας - Τύπος CMOS with primary color filter
Αισθητήρας - Ενεργά Pixels approx. 16.28 MP
Body - Ύψος 96.5mm
Body - Πλάτος 129.0mm
Body - Βάθος

70.0mm

Body - Βάρος

Approx. 650 g (loaded and ready with the dedicated battery and SD Memory Card), Approx. 590 g (body only)

Επιλογές Διαβάστε περισσότερα

Φακοί Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Διαβάστε περισσότερα

Στην κορυφή