PENTAX K-S2 - Overview

 • KS2_3 colors.jpg
 • K-S2_10_white copie.jpg
 • K-S2_12_orange copie.jpg
 • K-S2_11_white copie.jpg
 • K-S2_06_black copie.jpg
PENTAX K-S2_logo.jpg

Η μικρότερη αδιάβροχη DSLR στον κόσμο

 • Ανθεκτικό σώμα στις καιρικές συνθήκες
 • Νέος συμπαγής φακός με στεγανοποίηση WR (Water-Resistant)
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi και NFC και ξεχωριστό πλήκτρο για επικοινωνία με smartphones και tablets
 • Ειδικό Application για ασύρματο έλεγχο και κοινή χρήση στα κοινωνικά δίκτυα
 • Αισθητήρας CMOS 20 MP 
 • Ευαισθησία έως 51200 ISO
 • Εγγραφή Full HD βίντεο με ρυθμό καρέ 30 ανά δευτερόλεπτο και κωδικοποίηση H.264


Σύνδεσμοι

Ελευθερία για να φωτογραφίσετε την ομορφιά γύρω σας. Ετοιμαστείτε για περιπλάνηση.


Ένα ανθεκτικό σώμα που τολμάει παντού και διευρύνει τις δυνατότητές σας. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα νέο τρόπο φωτογράφισης με την K-S2.


Η μικρότερη DSLR στον κόσμο* με ένα ανθεκτικό περίβλημα που προστατεύει από την σκόνη και το νερό και αναδιπλούμενη οθόνη LCD. 

Εξαιρετική απόδοση και ποιότητα εικόνας ώστε να μην χάνεται η ομορφιά των εξωτερικών χώρων


Απολαύστε πιο εύκολα την επικοινωνία με συστήματα Wi-Fi και NFC
Το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία του με πλάτος 122,5mm και πάχος 72,5. Παρά το μέγεθος του διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα στο νερό και την σκόνη και αναδιπλούμενη οθόνη για λήψεις από διάφορες γωνίες. *Στις φωτογραφικές μηχανές με προστασία από το νερό και την σκόνη και σύμφωνα με την έρευνα την 1 Φεβρουαρίου 2015     Όλα τα χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι τέλεια σχεδιασμένα για να πετύχουν πραγματικά την μορφή μιας DSLR και να αναδείξουν χαρακτηριστικά όπως το οπτικό σκόπευτρο με κάλυψη σχεδόν 100%, την αυτόματη εστίαση υψηλής απόδοσης για εύκολη φωτογράφιση κινούμενων θεμάτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και με την έλλειψη anti-aliasing φίλτρου για απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα της εικόνας.   Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi. Με το ειδικό application μπορεί να γίνει ασύρματη πυροδότηση, μεταφορά εικόνων και ανέβασμα τους σε κοινωνικά δίκτυα από την οθόνη του smartphone ή του tablet. Επιπλέον μπορείτε να συνδεθείτε με συμβατές NFC συσκευές απλά προσεγγίζοντας την κάμερα. 
  

Εξαιρετική απόδοση που σας επιτρέπει να φωτογραφίζεται κινούμενα θέματα με ακρίβεια.


smc PENTAX-DA L 18-50mm F4-5.6 DC WR RE
Διάφραγμα : F11; Ταχύτητα κλείστρου : 1/250sec. ; Αντιστάθμιση έκθεσης: -1.7EV ;
Ευαισθησία : ISO 100 ; Ισορροπία λευκού : Daylight ; Custom image : Landscape

Σύνθεση κα εστίαση ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε

Οπτικό σκόπευτρο με κάλυψη περίπου 100%.

Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με ένα γυάλινο πεντάπρισμα. Η μεγέθυνση του σκοπεύτρου είναι 0,95x* και η κάλυψη του περίπου στο  100%. Με αυτά τα χαρακτηριστικά ελέγχεται εύκολα η σύνθεση και η εστίαση με προτεραιότητα στο θέμα 

※50mmF1.4・∞

Το κούνημα της μηχανής ελαχιστοποιείται με την χρήση όλων των συμβατών φακών.


1=CMOS Sensor

Shake reduction (SR) στο σώμα

Η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί τον μηχανισμό μείωσης των κραδασμών (SR). Μειώνει αποτελεσματικά τους κραδασμούς είτε με ευρυγώνιους φακούς είτε με τηλεφακούς. 3.5 στοπ* σταθεροποίησης όταν χρησιμοποιούμαι το (SR). Η μηχανή εφαρμόζει αυτόματα την οριζόντια διόρθωση** για την αντιμετώπιση της κλίσης όταν πατάμε το κουμπί του κλείστρου. Είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα σύστημα αφαίρεσης σκόνης (Dust Removal) από τον αισθητήρα που χρησιμοποιεί δονήσεις υψηλής ταχύτητας (SR).  

* Σύμφωνα με τα πρότυπα CIPA (Χρησιμοποιεί f = 135mm,smc PENTAX DA18-135mm F3.5-5.6ED AL [IF] DC WR)
* Η μέγιστη γωνία που μπορεί να διορθώσει είναι ±1.5 όταν το (SR) είναι απενεργοποιημένο και ±1 όταν είναι ενεργοποιημένο.


Άψογο στο σκοτάδι ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Υψηλής ακρίβειας σύστημα AF.
SAFOX X

Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με το σύστημα αυτόματης εστίασης με το σύστημα SAFOX X. Εκτός από την υψηλή ευαισθησία του AF αισθητήρα που είναι ιδανική για φωτογράφιση σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού είναι επίσης εξοπλισμένη με έναν διαθλαστικό φακό που περιορίζουν τις χρωματικές αλλοιώσεις και αυξάνουν την ακρίβεια της εστίασης. Οι αλγόριθμοι χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την ταχύτητα του AF. 

Γρήγορη απόδοση AF ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές

-3EV χαμηλής φωτεινότητας AF

Με την χρήση ενός αισθητήρα AF υψηλής ευαισθησίας το όριο χαμηλής φωτεινότητας επεκτείνεται σε -3EV (9 αισθητήρες στο κέντρο). Αυτό επιτρέπει την ακριβή αυτόματη εστίαση ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές. Επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στα φωτεινά τμήματα σε συνθήκες με κόντρα φως για την ακριβή εστίαση προσώπων με χαμηλή αντίθεση.


Φωτογραφίζει με ακρίβεια το θέμα που στοχεύουμε.
11 αισθητήρες (9 αισθητήρες τύπου σταυρού) στο σύστημα αυτόματης εστίασης

Ο αισθητήρας 11 σημείων αυτόματης εστίασης εκ των οποίων 9 είναι τύπου σταυρού διευκολύνουν την γρηγορότερη εστίαση του θέματος. Το κεντρικά σημεία AF δίνουν την δυνατότητα της εστίασης σε δύσκολες συνθήκες όπως με την χρήση φακού μεγάλης εστιακής απόστασης με μικρό βάθος πεδίου. 

Χρησιμοποιήστε τους αισθητήρες AF σε μια ευρεία περιοχή για να συλλάβουν κινούμενα θέματα.
Διευρυμένη Περιοχή AF

Όταν χρησιμοποιείτε η διευρυμένη περιοχή AF, οι αισθητήρες αυτόματα εντοπίζουν κινούμενα θέματα ακόμα και έξω από την εμβέλεια των επιλεγμένων σημείων AF. Αυτή τεχνολογία επιτρέπει την φωτογράφιση συνεχώς κινούμενων θεμάτων

* 9 αισθητήρες τύπου σταυρού στην μέση

* Εκτός από την αυτόματη επιλογή AF 11 σημείων υπάρχουν και άλλες επιλογές AF όπως την επιλογή Auto 5 σημείων, την Select(Επιλογή AF), την Expanded Area AF (διευρυμένη περιοχή AF μόνο κατά την διάρκεια συνεχούς AF) και της επιλογής Spot (σημειακή) 

Τα σημεία AF κινούνται μαζί με το αντικείμενο

 Γρήγορο πάγωμα των κινούμενων θεμάτων.

1/6000 sec. ταχύτητα κλείστρου

Αυτή η μηχανή είναι εξοπλισμένη με ταχύτητα κλείστρου 1/6000 sec. Έτσι μπορείτε να συλλάβετε κινούμενα θέματα με ευκρινείς λεπτομέρειες. 
Χρησιμοποιείστε την συνεχή λήψη ώστε να διαλέξετε την καλύτερη λήψη αργότερα.

Περίπου 5,5 fps συνεχή λήψη.

Η υψηλή ταχύτητα των συνεχών λήψεων περίπου 5,5 fps δίνει την δυνατότητα να συλλαμβάνεται κινήσεις και εκφράσεις που αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και να επιλέξετε αργότερα τις καταλληλότερες λήψεις.Γρήγορος έλεγχος του βάθους πεδίου και της αίσθησης της κίνησης.

Διπλό e-dials

Η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με 2 επιλογείς, 1 στο μπροστινό και 1 στο πίσω μέρος. Με το σύστημα της PENTAX Hyper Control καθένα από τα κουμπιά μπορούν να επιλέξουν άμεσα το διάφραγμα και την ταχύτητα κλείστρου ώστε να αλλάζουν οι ρυθμίσεις της έκθεσης ενώ κοιτάτε μέσα στο σκόπευτρο.


Γρήγορη ενεργοποίηση της λειτουργίας.

Λειτουργίες λήψης.

Ο επιλογέας είναι εξοπλισμένος με μία σειρά από προγράμματα σκηνών. 2 προγράμματα χρήστη είναι επίσης διαθέσιμα για να αποθηκεύσετε σε αυτές τις πιο κοινές σας ρυθμίσεις. 

Εύκολο και συμπαγές στην μεταφορά.

 Ο μικρότερος φακός ζουμ στον κόσμο 

Προγράμματα φωτογράφισης AUTO: (Αυτόματο πρόγραμμα), P: (Πρόγραμμα), Sv(Προτεραιότητα ευαισθησίας), Tv: (Προτεραιότητα κλείστρου) Av: (Προτεραιότητα διαφράγματος)TAv: (Προτεραιότητα ταχύτητας και διαφράγματος), M: (Manual), B: (Bulb), U1: (Πρόγραμμα χρήστη 1), U2: (Πρόγραμμα χρήστη 2), A-HDR: (Προηγμένο πρόγραμμα HDR ), SCN: (Πρόγραμμα Σκηνής) Το μήκος του kit φακού διατηρείται στα 41mm στην αναδιπλούμενη θέση χάρη στον νέου μηχανισμό του περιβλήματος. Το εστιακό μήκος του κυμαίνεται από 27,5mm έως 76,5mm (σε φορμά φιλμ 35mm). Όταν ο φακός κουμπώνει πάνω στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής γίνεται ένα σύστημα φορητό και ανθεκτικό στο νερό και την σκόνη με την αδιαβροχοποίηση που διαθέτουν. Ενσωματώνει επίσης ένα μοτέρ αθόρυβης εστίασης. 


Μην ανησυχείτε για ξαφνική βροχή.

Ανθεκτικό σώμα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες

Με 100 σημεία στεγανοποίησης και αδιαπέραστη κατασκευή είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό και την σκόνη. Είναι ιδανική για χρήση σε εξωτερικές συνθήκες. 

Aperture : F10; Shutter speed : 1/200sec. ; Exposure
compensation : +1.0EV ; Sensitivity : ISO 100 ; White
balance :AWB ; Custom image : Landscape
  

Άψογη ποιότητα εικόνας.
Φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας.Υψηλή ανάλυση με την τεχνολογία low pass χωρίς φίλτρο 

20M CMOS αισθητήρας εικόνας

Τα ενεργά pixel σε αυτήν την κάμερα είναι περίπου 20.12megapixel. Για καλύτερη ανάλυση δεν χρησιμοποιεί φίλτρο AA. Αυτό επιτρέπει την καταγραφή λεπτομερειών και την καλύτερη απόδοση των φωτογραφιών


Πρωτότυπη τεχνολογία που μειώνει το φαινόμενο του moiré

AA (anti-aliasing)  Φίλτρο προσομοίωσης

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί την μείωση των κραδασμών στο φίλτρο ΑΑ(Anti-aliasing) επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς την ανάγκη ύπαρξης οπτικού φίλτρου AA. Ο αισθητήρας μειώνει δραστικά το φαινόμενο του moiré και των χρωματικών αλλοιώσεων  και μπορεί να λειτουργήσει είτε με ενεργοποιημένο είτε με απενεργοποιημένο το φίλτρο


*Εμφανή αποτελέσματα έχουμε με την χρήση ταχύτητας κλείστρου 1/1000 sec ή πιο αργή. Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην λειτουργία HDR.Προηγμένη επεξεργασία εικόνας για φυσικά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια.

PRIME M II

Ο μηχανισμός απεικόνισης τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην κάμερα είναι ο PRIME M II. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα υψηλής απόδοσης χαρίζει στις φωτογραφίες όμορφη απεικόνιση των λεπτομερειών και διαφανή χρώματα χωρίς ψηφιακό θόρυβο ακόμα και σε υψηλά ISOΜεγιστοποιείστε την απόδοση του φακού.

Διορθώσεις διάθλασης, moiré και χρωμάτων  

Η φωτογραφική μηχανή διορθώνει με επιτυχία διάφορες παραμορφώσεις των φακών όπως χρωματικές εκτροπές, απώλειες στην ανάλυση λόγω του διαφράγματος αλλά και το φαινόμενο του moiré. Με την επεξεργασία Color Fringe Correction στα αρχεία RAW επιτυγχάνεται υψηλότερη ποιότητα των ψηφιακών εικόνων.


Πιο φυσικό και ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Βέλτιστη σαφήνεια

Clarity Enhancement είναι τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας της PENTAX και έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει απεικόνιση τρισδιάστατης αίσθησης.
Αυτή η τεχνολογία δίνει εικόνες με ρεαλισμό και καλύτερη υφή.

The photo is an images


Clarity Enhancement off

Clarity Enhancement on


Εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ελάχιστο θόρυβο ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές.

Μέγιστο ISO 51200

Ο υψηλής ποιότητας αισθητήρας CMOS και η μηχανή απεικόνισης φτάνουν τα 51200 ISO. Ο θόρυβος ελαχιστοποιείται ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.  Η μηχανή καθορίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις, ακόμη και σε σκηνές όπου είναι δύσκολη η έκθεση.

77 σημεία φωτομέτρησης

Η φωτομέτρηση χωρίζεται σε 77 σημεία μέτρησης. Η συνολική έκθεση στην συνέχεια προσδιορίζεται σύμφωνα με την θέση του θέματος αλλά και την απόσταση. Η σωστή έκθεση μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και σε σκηνές με δυνατό οπίσθιο φωτισμό και αντίθεση

* Είναι επίσης διαθέσιμη η μέτρηση  κέντρου βάρους ή  η σημειακή μέτρηση.HD PENTAX-D FA 150-450mm F4.5-5.6 ED DC AW
Aperture : F5.6; Shutter speed : 1/25sec. ; Exposure compensation : ±0.0EV ;
Sensitivity : ISO 100 ; White balance : AWB ; Custom image : Bright

Αποκτώντας την κάμερα θα απολαύσετε τον τρόπο φωτογράφισης.Απολαύστε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας. 

Αποσπώμενη οθόνη LCD

Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με μία αποσπώμενη οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας ώστε να ρυθμίζετε η οθόνη ελεύθερα. Επεκτείνετε τις δυνατότητες του Live View τεντώνοντας τα χέρια σας για λήψη από ψηλά ή προσεγγίστε το θέμα από μία χαμηλή γωνία. Ο έλεγχος του ηλεκτρονικού επιπέδου μπορεί μα εμφανίζεται στην οθόνη για έναν  πιο αντικειμενικό έλεγχο της κλίσης στις λήψεις.


Υψηλή ορατότητα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους χάρη στην οθόνη LCD με κενό αέρος

H PENTAX K-S2 έχει εξοπλιστεί με μία οθόνη LCD με κενό αέρος και με επίστρωση ειδικής ρητίνης που εφαρμόστηκε ανάμεσα στο προστατευτικό πλαίσιο και την οθόνη LCD με σκοπό να μειώσει αποτελεσματικά την αντανάκλαση και να εξασφαλίσει άψογη ευκρίνεια. Για πρώτη φορά  η PENTAX σχεδίασε και τοποθέτησε αναδιπλούμενη οθόνη σε DSLR φωτογραφική μηχανή. Η οθόνη αυτή επιτρέπει στον χρήστη να μεταβάλει την γωνία της ανάλογα με την θέση της λήψης. Με την περιστροφή της οθόνης στις 180 μοίρες ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει το κλείστρο της αυτοφωτογράφισης το οποίο παρέχεται παράλληλα με το κεντρικό κλείστρο ώστε να  έχουμε  σταθερό κράτημα στην φωτογραφική μηχανή.

                      Βελτιωμένη ορατότητα ακόμα και στην αντανάκλαση του ήλιου                                                    Ειδική κατασκευή

1=LCD 2=Acrylic 3=Reinforced glass 4=Air 5=Resin

Χαρακτηριστικά Διαβάστε περισσότερα

Τύπος - Τύπος φωτογραφικής μηχανής

TTL autofocus, auto-exposure SLR digital-still camera with built-in retractable P-TTL flash

Φακοί - Mount PENTAX KAF2 bayonet mount (AF coupler, lens information contacts, K-mount with power contacts)
Αισθητήρας - Τύπος

CMOS with primary color filter

AA Filter Simulator: Moiré reduction using SR unit. OFF/Type1/Type2/Bracket

Αισθητήρας - Ενεργά Pixels approx. 20.12MP
Body - Ύψος 91mm
Body - Πλάτος 122.5mm
Body - Βάθος

72.5mm

Body - Βάρος

Approx. 678g (Including dedicated battery and 1x SD Memory Card),

Approx. 618g (body only)

Επιλογές Διαβάστε περισσότερα

Φακοί Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Διαβάστε περισσότερα

Στην κορυφή