RICOH G900 - Overview

  • lineup.jpg
LOGOs-300x160-G900-Logo.jpg

  • Προστασία ενάντια στο νερό, τη σκόνη, τις πτώσεις και τα χημικά *1
  • 5× οπτικό zoom (28–140 mm)
  • Υποστηρίζει camera memos
  • Ανάλυση 4K για ευκρινή βίντεο 

ΠεριγραφήΔιαβάστε περισσότερα

Προστασία ενάντια στο νερό, τη σκόνη, τις πτώσεις και τα χημικά

*1

5× οπτικό zoom
(28–140 mm)
*2

Υποστηρίζει
camera memos

*1
Αδιαβροχοποίηση σε βάθος μέχρι και 20 m; ικανή να αντέχει σε πτώσεις από ύψος 2.1 m σε επιφάνεια κόντρα πλακέ με πάχος 5 cm (υπολογισμός σύμφωνα με δοκιμές της RICOH σε εκδοχή εσωτερικού χώρου του πρότυπου Pentagon MIL-Standard 810F Method 516.5–Shock drop test); ικανή να αντέχει βάρη 100 kg (υπολογίζεται σύμφωνα με δοκιμές εσωτερικού χώρου); και αντοχή ενάντια στην αιθανόλη, το υποχλωριώδες νάτριο και το υγρό διοξείδιο του χλωρίου.

*2
Όλα τα εστιακά μήκη σε αυτή τη σελίδα είναι ισοδύναμα φορμά 35 mm.

RICOH G900:
Μια ψηφιακή κάμερα, βαρέως τύπου, με σώμα ανθεκτικό ενάντια στο νερό, τη σκόνη, τις πτώσεις και τα χημικά, ιδανικό για χρήση σε απαιτητικά εργοτάξια.
To νέο μοντέλο, επαγγελματικής χρήσης, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες κάμερας για την ενίσχυση της διαχείρισης των αρχείων εικόνας, παρέχει λειτουργίες GPS και δυνατότητα σκαναρίσματος barcode.

Η RICOH G900 διαθέτει αισθητήρα εικόνας οπίσθιου φωτισμού, CMOS, με περίπου 20.0 ενεργά megapixels, ο οποίος αιχμαλωτίζει φωτεινές εικόνες, υψηλής ευκρίνειας. Είναι σχεδιασμένη κατά 26% μικρότερη σε μέγεθος σε σχέση με τον προκάτοχό της, αν και διαθέτει ενισχυμένη απόδοση ενάντια στις κρούσεις που αντέχει σε πτώσεις από ύψος  2.1 μέτρων*. To μικρότερο σώμα της βελτιώνει τη φορητότητα, τα εύκολα προσβάσιμα κουμπιά της ενισχύουν την λειτουργικότητα και η άψογα διαμορφωμένη λαβή της διασφαλίζει το γερό κράτημα. Επιπλέον, διαθέτει πλατύ λουράκι για να τη φοράτε στο λαιμό ή να την περνάτε στον ώμο σας, για εύκολη μεταφορά και άμεση χρήση στα εργοτάξια.

Επιπρόσθετα με τις υπαίθριες εφαρμογές στο τμήμα των πολιτικών μηχανικών και της κατασκευής, η RICOH G900 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ποικίλες βιομηχανίες εσωτερικού χώρου, σε τοποθεσίες με υψηλής ασφάλειας χάρη στη λειτουργία Camera Lock που προστατεύει την κάμερα με password και σε νοσοκομεία ή εγκαταστάσεις παραγωγής που απαιτούν εκτεταμένη καθαριότητα και αποστειρωμένο εξοπλισμό.

Camera memos: εύκολη διαχείριση εικόνων

Χρησιμοποιήστε την κάμερα ή το PC σας για να δημιουργήσετε γραπτές ή ηχητικές υπενθυμίσεις οι οποίες μπορούν αργότερα να προστεθούν στις φωτογραφίες σας. Οι υπενθυμίσεις μπορούν να περιέχουν ήχο μέχρι και 30 sec ή μέχρι 100 σημειώσεις με περιγραφές 128 χαρακτήρων η καθεμιά.

Εξοπλισμένη με GPS και ηλεκτρονική πυξίδα

Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο GPS και την ηλεκτρονική πυξίδα της κάμερας για να καταγράψετε δεδομένα τοποθεσίας στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Τα δεδομένα θέσης μπορούν να παρθούν μέσω GPS, GLONASS ή το ιαπωνικό δορυφορικό σύστημα QZSS (Michibiki). Το κουμπί “GPS Lock” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή της θέσης επιλεγμένου στόχου.

Ανάλυση 4K για πιο ευκρινή βίντεο

Τραβήξτε ταινίες σε ανάλυση 4K (μέγεθος καρέ 3840 × 2160 pixels, 30 fps) για πλάνα μεγάλης ευκρίνειας που μπορούν να σας δώσουν μια συνολική εικόνα του εργοταξίου, για παράδειγμα, ή να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις σχετικές θέσεις ποικίλων αντικειμένων.

Σύγκριση εικόνων με τη λειτουργία “Watermark Options”

Χρησιμοποιήστε τις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες σαν βάση περιγράμματος, για να συνθέσετε νέες εικόνες. Μπορείτε να επιλέξετε την διαφάνεια του περιγράμματος μεταξύ 20, 40, 60, και 80 %. Τα περιγράμματα μπορούν να τοποθετηθούν επίσης, δίπλα σε φωτογραφίες, με ίδια σύνθεση, για σύγκριση. Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να συγκρίνετε λήψεις πριν και μετά την ολοκλήρωση των εργοταξίων.

Εσωτερική μνήμη με χωρητικότητα περίπου 6.5 GB

Η κάμερα διαθέτει εσωτερική μνήμη με αρκετό χώρο για 856 εικόνες μέγιστης ποιότητας. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από αποθηκευτικό χώρο όταν η κάρτα μνήμης γεμίσει.

Χαρακτηριστικά Διαβάστε περισσότερα

Τύπος - Τύπος φωτογραφικής μηχανής

Ψηφιακή κάμερα compact ανθεκτική στο νερό, τη σκόνη, την άμμο, τις θραύσεις, το κρύο, την πίεση και τα χημικά, για λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Αισθητήρας - Τύπος

CMOS

Αισθητήρας - Ενεργά Pixels

περίπου 20 MP

Body - Ύψος

65.5mm

Body - Πλάτος

118.2mm

Body - Βάθος

33.1mm

Body - Βάρος

219g (χωρίς μπαταρία και κάρτα μνήμης)

247g (με μπαταρία και κάρτα μνήμης)

Στην κορυφή