RICOH WG-M2 - Overview

 • WG-M2.jpg
 • WG-M2_orange.jpg
 • WG-M2_orange_3.jpg
 • WG-M2_orange_4.jpg
 • WG-M2_orange_side1.jpg
WG-M2_logo.png

Μια ιδιαίτερα ανθεκτική, υψηλών προδιαγραφών action camera με υπερευρυγώνιο φακό 204°

 • Εγγραφή σε Ultra HD ανάλυση 4K/30p και υψηλό ρυθμό δεδομένων 100Mbps
 • Σύστημα ψηφιακής σταθεροποίησης
 • Υπερευρυγώνιος φακός 204, φωτεινό διάφραγμα: F2.0
 • Ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη 1.5’’ με ρυθμιζόμενο προσανατολισμό
 • Λειτουργίες Time lapse και ειδικών εφέ
 • Ειδικό προφίλ εγγραφής υποβρύχιων σκηνών με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για χειρισμό και μεταφορά των αρχείων από απόσταση στο smartphone ή στο tablet
 • Ανθεκτική σε θερμοκρασίες έως -10˚C, και σε πτώσεις από ύψος 2 μέτρων
 • Αδιάβροχη σε βάθος 20 μέτρων (έως 2 ώρες)
 • Κομψό και ελαφρύ σώμα
 • Μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ για χρήση στην ύπαιθρο και σε extreme sport

Σύνδεσμοι

ΠεριγραφήΔιαβάστε περισσότερα

Υπερ-ευρυγώνιος φακός με οπτικό πεδίο 204° για μοναδικές λήψεις

Θεαματική ultra HD 4K ανάλυση, με τέσσερις φορές περισσότερα pixels από το κοινό Full HD format

To RICOH WG-M2 4K format   διασφαλίζει εκπληκτικές ταινίες υψηλής ανάλυσης στα   3840 x 2160 pixels — δύο φορές περισσότερα pixels οριζοντίως και καθέτως από το Full HD format (1920 x 1080 pixels). Καταγράφει με πιστότητα όμορφα τοπία που κόβουν την ανάσα και συναρπαστικές εμπειρίες, σε ολοζώντανα βίντεο. Η WG-M2 προσφέρει επίσης βιντεοσκόπηση σε Full HD 60p και HD 120p  format, που σας επιτρέπει να αιχμαλωτίζετε με άνεση, άψογες και όμορφες ταινίες ή  βίντεο αθλημάτων γρήγορης δράσης και ζωηρών κατοικίδιων.

Υψηλής ποιότητας βίντεο καταγράφει σε εκπληκτικά υψηλό bit rate 100Mbps* 

Η WG-M2 καταγράφει βίντεο με  εκπληκτικά υψηλό ρυθμό περίπου 100 megabits το δευτερόλεπτο. Η καταγραφή ταινιών με το συγκεκριμένο μέσο όρο παρέχει περισσότερα δεδομένα εικόνας στο κάθε καρέ επιτρέποντας σας να παράγετε όμορφα, συναρπαστικά και ολοζώντανα έργα τέχνης.
* Όταν η κάμερα ρυθμίζεται στην κατάσταση 4K και S-Fine , και χρησιμοποιείται κάρτα μνήμης micro SDXC (UHS-I Speed Class 3).

Ανθεκτικό σώμα για υποβρύχιες λήψεις χωρίς αδιάβροχη θήκη

Παρ' όλο το μικρό της σχεδιασμό, η WG-M2 είναι ανθεκτική σε χτυπήματα από πτώσεις ύψους 2 μέτρων, ανθεκτική σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -10°C, και αδιάβροχη σε βάθος μέχρι 20 μέτρα* χωρίς αδιάβροχη θήκη. Επιπλέον παρέχει απλοποιημένες λειτουργίες και καταγραφή κρυστάλλινου στερεοφωνικού ήχου.

*Το υποβρύχιο προστατευτικό κάλυμμα του φακού (συμπεριλαμβάνεται) πρέπει να τοποθετείται στην WG-M2 για υποβρύχιες λήψεις.

● H αδιαβροχοποίηση της ισοδυναμεί με βαθμό IPX8 ή JIS Class 8; Η ανθεκτικότητα στη σκόνη ισοδυναμεί με βαθμό IP6X ή JIS Class 6; Η ανθεκτικότητα στα χτυπήματα μετράται με πρότυπες δοκιμές προδιαγραφών από τη RICOH IMAGING (από ύψος 2 μέτρων, σε επιφάνεια κόντρα πλακέ πάχους 5cm), σύμφωνα με τη Μέθοδο 516.5-Shock of the MIL-Standard 810F.

● Όσον αφορά στην ανθεκτικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες, ο αριθμός των καταγραφόμενων αρχείων βίντεο και φωτογραφιών ενδέχεται να μειωθεί όσο η θερμοκρασία της τοποθεσίας λήψεως πέφτει.

Στιβαρός σχεδιασμός

Αδιάβροχο σε βάθος μέχρι 20m και ανθεκτικό στα χτυπήματα από πτώσεις ύψους μέχρι 2m.


Οθόνη LCD 1.5 ίντσας 

Για άνετο καδράρισμα και επιτόπου επιβεβαίωση καταγραφής βίντεο. Λογισμικό φιλικό προς τον χρήστη για εύκολη  και γρήγορη αλλαγή των ρυθμίσεων.

Στερεοφωνικό μικρόφωνο

Για καταγραφή ξεκάθαρου ήχου χωρίς να επικαλύπτεται από το περίβλημα. Η νέα λειτουργία απομόνωσης των θορύβων που προκαλούνται από τον αέρα είναι πολύ χρήσιμη σε υπαίθριες λήψεις. 

Μεγάλα κουμπιά ελέγχου

Για άνετη και άψογη λειτουργία της κάμερας ακόμη και με γάντια.

Υποβρύχιο προστατευτικό κάλυμμα φακού (περιλαμβάνεται)

Λειτουργία δόνησης

για την αποφυγή άτυχων λαθών καταγραφής

Η WG-M2 επισημαίνει την έναρξη και το τέλος της καταγραφής βίντεο με δονήσεις για να διασφαλίσει ότι δεν θα πάει ποτέ χαμένη κάποια ευκαιρία εγγραφής.

Λειτουργία Μovie SR 

για καταγραφή αψεγάδιαστων βίντεο  σκηνών δράσης

H λειτουργία* Movie SR  (Shake Reduction)  της WG-M2 μειώνει το κούνημα της εικόνας όταν καταγράφετε βίντεο εν κινήσει. Σας επιτρέπει να αιχμαλωτίζετε ξεκάθαρες εικόνες χωρίς θολούρες ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

*Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο όταν στην κάμερα έχει προεπιλεχθεί η κατάσταση "Narrow".

Κρυστάλλινος ήχος

Χάρη στο στιβαρό της σώμα  που δεν χρειάζεται θήκη προστασίας και στη νέα λειτουργία απομόνωσης των θορύβων του αέρα, η WG-M2 καταγράφει κρυστάλλινους ήχους ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον καταγράφει και στερεοφωνικό ήχο για να δημιουργήσει μια μοναδική ζωντανή ατμόσφαιρα αξέχαστων σκηνών.

Προηγμένες λειτουργίες λήψης

Νέα υποβρύχια λειτουργία ισορροπίας λευκού χρώματος για βελτιωμένες υποβρύχιες λήψεις 

Η νέα ισορροπία λευκού χρώματος της  WG-M2 αναπαράγει με πιστότητα την καθαρή και ζωντανή ατμόσφαιρα  του υποβρύχιου κόσμου εξαλείφοντας το κοκκινωπό χρώμα στα ρηχά νερά κοντά στην επιφάνεια ή το μπλε και το κιτρινωπό σε νερά βάθους 15 μέτρων.

Συνήθης λειτουργία λήψης

Υποβρύχια λειτουργία λήψης

±2EV αντιστάθμιση έκθεσης

Η λειτουργία αντιστάθμισης έκθεσης της  WG-M2 σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την έκθεση στο επιθυμητό επίπεδο ανάμεσα σε ένα εύρος  ±2EV  ανά 1/2EV. Αυτό σας βοηθά να προσθέτετε μια ξεχωριστή   εικαστική  έκφραση στις φωτογραφίες σας.

-2.0EV

±0EV

+2.0EV

Προηγμένο σύστημα μέτρησης για αδιάλειπτη έκθεση εικόνας

Η WG-M2 σας δίνει τη δυνατότητα της επιλογής μετρικών συστημάτων: πολυ-τμηματικό ή σημείου. Όταν η σημειακή μέτρηση επιλέγεται, το σύστημα αυτόματης έκθεσης της κάμερας κλειδώνει κατά την έναρξη της λήψης για να σταθεροποιήσει το επίπεδο έκθεσης κατά τη διάρκεια της καταγραφής, ασχέτως των διακυμάνσεων του επιπέδου φωτεινότητας του περιβάλλοντα χώρου.

Ειδικά εφέ για να προσθέτετε καλλιτεχνικές πινελιές στις ταινίες σας

Η WG-M2 σας παρέχει ένα εύρος δημιουργικών εφέ όπως   Monochrome, Shading, Bleach Bypass, Bold Monochrome, και High Contrast.* Επιλέξτε το εφέ που επιθυμείτε κατά την  καταγραφή της ταινίας για μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργική έκφραση.

*Τα διαθέσιμα ειδικά εφέ  μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προεπιλεγμένη κατάσταση εγγραφής βίντεο.

 • Bright
 • Natural
 • Monochrome
 • Shading
 • Bleach Bypass
 • Bold Monochrome
 • Hight Contrast

Συμβατό με Wi-Fi 

H WG-M2 είναι συμβατή με ασύρματα συστήματα LAN (Wi-Fi), και μπορεί να συνδέεται εξ' αποστάσεως με το smartphone, το tablet ή το computer σας ώστε να μεταφέρει φωτογραφίες στη συσκευή σας. 

Αποκλειστική εφαρμογή Image Sync για αβίαστη λήψη, αναπαραγωγή και κοινοποίηση ταινιών 

Εγκαθιστώντας την εξειδικευμένη εφαρμογή* στο smartphone ή το tablet σας, μπορείτε να ελέγχετε τη λήψη ταινιών και  φωτογραφιών εξ' αποστάσεως, να μεταφέρετε τα αρχεία σας στις φορητές σας συσκευές , να βλέπετε  τις αποθηκευμένες ταινίες/φωτογραφίες στην οθόνη της συσκευής σας και να  κοινοποιείτε τις αγαπημένες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλους ιστότοπους.

*Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Image Sync εντελώς δωρεάν από το App Store (για iPhones) ή το Google Play (για Android).

              

Άλλες λειτουργίες

Λειτουργία Time-Lapse

Αυτή η λειτουργία ενώνει μια σειρά από φωτογραφίες μέσα σε μια μακρά χρονική περίοδο και τις αναπαράγει με ταχύτητα 30, 60 ή 150 φορές πιο μεγάλη από την φυσιολογική ώστε  να δημιουργηθεί μία καλλιτεχνική ταινία  time-lapse.

Λειτουργία High-Speed

Σε αυτή τη λειτουργία καταγράφονται εικόνες υψηλής ευκρίνειας με 120 καρέ το δευτερόλεπτο και κάνει αναπαραγωγή στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο για να δημιουργήσει μια ταινία σε slow-motion movie —ιδανική εφαρμογή σε καταστάσεις όπως να ξαναδείτε τη βολή σας στο golf.

Λειτουργία Endless Recoding για να δημιουργείτε εκτεταμένα αρχεία βίντεο

Αυτή η λειτουργία δημιουργεί μια ακολουθία από αρχεία βίντεο 5, 10 ή 25 λεπτών επιτρέποντας σας να βιντεοσκοπείτε ένα θέμα σε μια μακρά περίοδο χρόνου.*

*Το μέγιστο μέγεθος μεμονωμένης της ταινίας μπορεί να είναι 25 λεπτά ή 4GB.
*Το μέγεθος μεμονωμένου αρχείου βίντεο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την προεπιλεγμένη κατάσταση εγγραφής βίντεο.

4K 30p 5 λεπτά

1080/ 60p 10 λεπτά

1080/ 30p・720/ 60p・720/ 30p 10 λεπτά ή 25 λεπτά

Συνεχόμενη λήψη φωτογραφιών σε high-speed

Ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί του κλείστρου, η WG-M2 φωτογραφίσει μέχρι και 10 εικόνες σε μία μόνο ακολουθία με ταχύτητα 8 φωτογραφιών το δευτερόλεπτο.

Λειτουργία προσανατολισμού της  LCD οθόνης 

Αυτή η λειτουργία καταγράφει ένα αρχείο βίντεο σε όρθια ή οριζόντια θέση ασχέτως από τον προσανατολισμό της κάμεράς σας, επιτρέποντας να στηρίξετε την WG-M2 σε όποιο αντικείμενο και σε όποια γωνία επιθυμείτε  (0°, 90°, 180° or 270°).

*Αυτή η λειτουργία μπορεί να μην είναι συμβατή με κάποιες λειτουργίες  εγγραφής ή προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Ενσωματωμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο

Η WG-M2 παρέχει μια από εργαλεία επεξεργασίας φιλικά προς τον χρήστη, όπως το divide movie mode για να τμηματικοποιείτε μια ταινία σε σημεία που επιθυμείτε, ή το still image save mode για να αιχμαλωτίζετε κάποιο καρέ από το αρχείο της ταινίας και να το αποθηκεύσετε ως φωτογραφία (μέγιστο μέγεθος εικόνας 4K).


Αβίαστη βιντεοσκόπηση hands-free εντυπωσιακών βίντεο και συναρπαστικών φωτογραφιών

Γνωρίστε έναν ολοκαίνουργο κόσμο συναρπαστικής και ζωντανής ψηφιακής φωτογράφισης!

WG αξεσουάρ 

Χαρακτηριστικά Διαβάστε περισσότερα

Τύπος - Τύπος φωτογραφικής μηχανής Action camera
Αισθητήρας - Τύπος

CMOS

Αισθητήρας - Ενεργά Pixels

Approx. 8 megapixels

Body - Ύψος

34.1mm

Body - Πλάτος

57.4mm

Body - Βάθος

77.8mm

Body - Βάρος

Approx. 136g (including battery, microSD memory card, and Lens protector O-LP1631)
Approx. 114g (excluding battery, microSD memory card, and Lens protector O-LP1631)

Επιλογές Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Διαβάστε περισσότερα

Στην κορυφή