WG-5 GPS - Περιγραφή

Ανώτερη απεικόνιση και φορητότητα.

Ανώτερη απεικόνιση κάτω από ακραίες συνθήκες. Νέο WG-5 GPS. 

Οπτικά για την λήψη νυχτερινών ή υποβρύχιων σκηνών και αντικειμένων που κινούνται γρήγορα. Εξοπλισμένο με φακό υψηλής απόδοσης και μέγιστο διάφραγμα F2.0. 

Η κάμερα διαθέτει εξαιρετική φωτεινότητα με τον ενσωματωμένο φακό με διάφραγμα F2.0 και οπτικό ζουμ 4x. Με αυτόν τον φωτεινό φακό η μηχανή μειώνει την ευαισθησία, έτσι επιτρέπει τις λήψεις υψηλής ποιότητας με χαμηλό θόρυβο ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές.  

Υψηλή ευαισθησία με τον αισθητήρα CMOS οπίσθιου φωτισμού.

Αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού CMOS

Εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα CMOS 1/2.3 οπίσθιου φωτισμού με εξαιρετική απόδοση.
Προσφέρει εικόνες με χαμηλό θόρυβο και ανώτερη ανάλυση υψηλής ευκρίνειας περίπου 16,000,000 ενεργών pixels.

Ένα ανθεκτικό μοντέλο που αντέχει στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αδιάβροχη σε βάθος έως 14m και ανθεκτική σε πτώσεις έως 2,2m.

Αδιάβροχη
14m
Αντικραδασμική
2.2m
Αντοχή στο κρύο
-10℃

Αντοχή στην πίεση
100kgf

● Υποβρύχια: σύμφωνα με το IPX8, JIS protection level 8 ● Αξεπέραστη στην σκόνη: Conforms to the IP6X, JIS protection level 6 ● Αντικραδασμική: Σύμφωνα με τις μετρήσεις της RICOH IMAGING  (σε πτώσεις από ύψος 2,2m και πάνω σε επιφάνεια κόντρα πλακέ πάχους 5 εκ.), σύμφωνα με την Μέθοδο 516.5-Shock of the MIL-Standard 810F ● Ανθεκτική στο κρύο: όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος μειώνεται ο αριθμός των λήψεων μειώνεται επίσης ● Αντοχή στην πίεση: Σύμφωνα με  τα πρότυπα της RICOH IMAGING.


Εξοπλισμένη με μία μικρή οθόνη LCD στο μπροστινό μέρος για την απεικόνιση της πίεσης και άλλων χαρακτηριστικών μέσω των αισθητήρων που διαθέτει.

Εξοπλισμένη με την μετατόπιση αισθητήρα για μείωση των κραδασμών  

Διάφορες λειτουργίες λήψης που υποστηρίζουν την υψηλή ποιότητα εικόνας

[Auto Picture Mode] Η φωτογραφική μηχανή αναγνωρίζει αυτόματα την καλύτερη λειτουργία λήψης. Μπορείτε να έχετε άψογα αποτελέσματα μέσω των αυτόματων λειτουργιών λήψης 

[Vibrant] [Reversal] Πρόσφατα εξελιγμένο στις PENTAX DSLR με αξιόπιστες λειτουργίες λήψης.

[Underwater Mode] Πιο φυσικά χρώματα κατά την διάρκεια της υποβρύχιας λήψης που οφείλεται στην βελτιστοποίηση της ισορροπίας του λευκού. Εξοπλισμένο με μία νέα λειτουργία φλας.

[Landscape Mode] Καταγράφει αποτελεσματικά το πράσινο χρώμα των δέντρων και το μπλε του ουρανού.

Νέα υποβρύχια λειτουργία

Βελτιστοποίηση της ισορροπίας του λευκού για πιο φυσικά χρώματα σε υποβρύχιες λήψεις. Υπάρχει και μία καινούργια λειτουργία λήψης 2 διαδοχικών φωτογραφιών (μία με την χρήση και μία χωρίς την χρήση του φλας).

Υποβρύχια λειτουργία ON

Υποβρύχια λειτουργία OFF


Vibrant
Ένα ιαπωνικό στιλ που δημιουργεί ένα φωτεινό και ζωντανό βάθος στις φωτογραφίες

Reversal
Αίσθηση φιλμ αντιστροφής με υψηλής αντίθεσης φωτογραφίες

Νέα λειτουργία τοπίου
Βελτιστοποιημένη λειτουργία ισορροπίας λευκού, το πράσινο χρώμα των δέντρων είναι φυσικό

Εύκολο στην χρήση “Digital Microscope Mode”. Ένας μικροσκοπικός κόσμος αόρατος με γυμνό μάτι

6 LEDs περιφερειακά του φακού.

Το θέμα φωτίζεται έντονα ώστε να μπορείτε να φωτογραφίζετε χωρίς σκιές μικροσκοπικούς κόσμους. Είναι διαθέσιμο στην λειτουργία Βίντεο. 


Εξασφαλίστε καλύτερες λήψεις MACRO με το ειδικό αξεσουάρ

Λήψη σε λειτουργία digital microscope mode

Εξοπλισμένο με μία ηλεκτρομαγνητική πυξίδα για εξωτερικές λήψεις και GPS για την καταγραφή των δεδομένων της τοποθεσίας.  

Στην οθόνη LCD μπορείτε να εμφανίσετε την ηλεκτρομαγνητική πυξίδα και να ελέγξετε από εκεί το γεωγραφικό πλάτος και μήκος και την ατμοσφαιρική πίεση. Εξοπλισμένο με λειτουργία GPS για να καταγράφει τα δεδομένα της λήψης.

*Αν οι πληροφορίες εντοπισμού GPS δεν μπορούν να καταγραφούν οι πληροφορίες δεν καταγράφονται στα στοιχεία 


Άλλα χαρακτηριστικά:

Shutter Priority Mode/ USER Mode/ Face Detection AF&AE detects up to 32 faces/ Auto Tracking AF/ AF Assist Light/ D-Range Setting/ Continuous Shooting/ Hi-speed Continuous Shooting/ Smile Capture/ Pet Detection/ HDR Mode/ Small Face Filter/ Ink Rubbing Filter/ Digital Filter/ CALS Mode/ Digital SR Mode/ Dual Motion Blur Reduction/ Digital Motion Blur Reduction Movie SR (Movie Shake Reduction)/ Full HD Movie/ Interval Shot/ Interval Movie/ High Speed Movie/ Time-Lapse Movie/ Add Movie Title Image/ Auto Bracketing/ Text Enlargement/ Eye-Fi Link Function/ Compatible with Remote Control (sold separately)

     

Νέο στιλ φωτογράφισης,
που έχει διευρυνθεί με τα αξεσουάρ WG 

Διαβάστε ακόμη

Στην κορυφή