HD D-FA 645 90mm F2.8 ED AW SR - Overview

  • DFA645_90mm.jpg

  

Σύνδεσμοι

ΠεριγραφήΔιαβάστε περισσότερα

Χάρη στην ενσωμάτωση της επίστρωσης PENTAX HD, μία νέα επίστρωση πολλαπλών στρώσεων και τον μηχανισμό μείωσης των κραδασμών PENTAX SR(Shake Reduction) εξασφαλίζει βελούδινη εικόνα ιδανικό για φωτογράφηση πορτρέτου.

Βελούδινη εικόνα ιδανικός για πορτρέτα

Όταν τοποθετείται σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μεσαίου φορμά PENTAX 645 αυτός ο μεσαίος τηλεφακός προσφέρει εστιακό μήκος περίπου 71mm ή περίπου 65mm σε αναλογικό σώμα μεσαίου φορμά PENTAX 645. Με την ενσωμάτωση 2 στοιχείων ED εξαιρετικά χαμηλής διασποράς και ενός ασφαιρικού στοιχείου στα οπτικά του μέρη εξασφαλίζει εικόνες πολύ υψηλής ευκρίνειας από άκρη σε άκρη ενώ ελαχιστοποιεί τις χρωματικές εκτροπές.   

Στα ανοιχτά διαφράγματα ο φακός προσφέρει απαλή και βελούδινη υφή στο θέμα σε συνδυασμό με το όμορφο bokeh είναι ιδανικός φακός για φωτογράφιση πορτρέτου. Στα κλειστά διαφράγματα παράγει πολύ ευκρινείς εικόνες για χρήση σε εφαρμογές όπως η φωτογράφιση σκηνών ή η still life φωτογράφιση. Προσφέρει επίσης την δυνατότητα macro φωτογράφισης με μεγέθυνση 0,5x.

Οι επιστρώσεις HD και Aero Bright για την βελτιστοποίηση της μετάδοσης του φωτός και την ελαχιστοποίηση των αντανακλάσεων 

Αυτός ο φακός περιλαμβάνει την υψηλής ποιότητας επίστρωση HD για την βέλτιστη διαπερατότητα του φωτός και την ελαχιστοποίηση των αντανακλάσεων. Αυτή η επίστρωση παρέχει ευκρινείς και καθαρές εικόνες χωρίς είδωλα ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες φωτισμού. Συνδυάζοντας την επίστρωση HD με την επίστρωση Aero Bright Coating, ο φακός εξασφαλίζει εξαιρετικά υψηλή διαπερατότητα φωτός και χαμηλή διάθλαση

Εγκατεστημένος μηχανισμός φακού SR

Αυτός ο φακός ενσωματώνει τον μηχανισμό PENTAX SR (Shake Reduction). Ο μηχανισμός αυτός αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής έως περίπου 3,5 stops του κλείστρου. Ο χρήστης εξασφαλίζει εικόνες χωρίς θόλωση σε συνθήκες επιρρεπείς για το κούνημα της μηχανής όπως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς την χρήση του φλας.

Αξιόπιστη κατασκευή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες 

Ως το νεότερο μέλος της σειράς (AW), ο φακός αυτός διαθέτει αξιόπιστη αδιάβροχη κατασκευή αδιαπέραστη στο νερό και την σκόνη με 11 ειδικά σημεία αδιαβροχοποίησης. Με την τοποθέτηση του φακού σε ένα σώμα μηχανής PENTAX 645Z, ο χρήστης εξασφαλίζει ένα αξιόπιστο ψηφιακό σύστημα απεικόνισης ανθεκτικό που αποδίδει έξοχα σε απαιτητικές εξωτερικές φωτογραφήσεις με αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στην κορυφή